Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Következik

Adó 1%

Egyesületünkről

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Támogatóink

Ki olvas minket?

Oldalainkat 9 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

Látogatók
1
Cikkek
468
Cikkmegtekintések találatai
1149454


Tatabányán került megrendezésre az ez évi Atlétikai Serdülő Országos Bajnokság, ahol kalapácsvetésben Imre Roland II. helyen, Péter Dorina VI. helyen, Szeghalmi Anna VII. helyen és Csernyik Benjámin X. helyen végzett.


Budapesten került megrendezésre a 2020. évi Junior és Utánpótlás Atlétikai Magyar Bajnokság, ahol a Vitalitás SE tagja Csernyik Dzsenifer kalapácsvetésben II. helyen végzett.

A koronavírus-járvány korlátozásai után először Szombathelyen léphettek dobóketrecbe a balassagyarmati Vitalitás SE kalapácsvetői.

A Szombathelyi Dobó SE – Németh Pál Dobóakadémia nyári versenysorozatának állomásán Fábián Gábor hat tanítványát is elindította, akik a gyakorlás jegyében nehezebb szerrel is megmérték tudásukat.

A fiúknál Imre Roland (képünkön) hatalmas egyéni csúccsal vetette észre magát, 62 méteres rekordját 69,90-re javította a 4 kilós szerrel. Ez nem csak egy ezüstérmet jelentett a serdülő atléta számára, hanem – tudomásunk szerint – megyei csúcsot is ezzel a szerrel.

Azt, hogy a veszélyhelyzet alatt sem tétlenkedtek a gyarmatiak, az is bizonyítja, hogy szinte mindenki új egyéni rekorddal térhetett haza, Csernyik Benjámin például hét méterrel szárnyalta túl korábbi legjobbját.

Bővebben: Csúcsokkal tértek vissza a ketrecbe a gyarmati dobók


Fábán Gáborral a nool.hu készített riportot, mely a képre kattintva olvasható

Egyesületi videók

20 éves egyesületünk
A 2012-ben 20 éves Vitalitás SE-ről készült film
Egyesületi videók
Legjobbjaink, sportgála, sportnapok összefoglalói

Szakosztályi videók

MTB videók
eBike.hu Kupa, Palóc Cross videók
Erőemelő szakosztály videói
A szakosztály által szervezett versenyek, rendezvények videói