Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Következik

Egyesületünkről

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Támogatóink

Ki olvas minket?

Oldalainkat 12 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

Látogatók
1
Cikkek
573
Cikkmegtekintések találatai
1663449


Egy új kezdeményezés indul az egyesületünk keretében..."instant" túrázás.
A Vitalitás SE szabadidő szakosztály szervezésében elkezdődik az egyénileg teljesíthető QR kód olvasásával igazolható „instant" körtúra a Börzsönyben.

Bővebben: Egy új kezdeményezés: "Instant" túrázás

Nehézkesen is, de befejeződött az asztaliteniszezők Nógrád megyei csapatbajnokság őszi idénye. A napokban egy újabb fehér asztal melletti „ítéletet" követően jogosulatlan játék miatt a versenybizottság törölte a Szerva ASE Szécsény III. - Bgy. Dózsa DSE III. eredményét (12-6), és 18:0 arányban a vendégcsapat javára írta jóvá. Az őszi bajnoki címet így 14 ponttal, veretlenül a Balassagyarmati Dózsa DSE III. Vitalitás (Csabai Ferenc, Pölhös Péter, Thurzó Jenő, Garamvölgyi Béla, Kocsis Viktor, Daróczi Péter és Csépán Gusztáv) együttese szerezte meg, megelőzve a 12 pontos Szécsény III. együttesét.

Bővebben: Asztalitenisz csapatbajnokág

FIGYELEM!

A nyáron KOSÁRSULI lesz a Dózsa György Tagiskolában (Balassagyarmat, Dózsa Gy. út 17.) azon fiúk számára, akik egy kicsit szeretnének megismerkedni a kosárlabda rejtelmeivel!
A tábor naponta 8-tól 17 óráig tart és a kosarazás elméleti és gyakorlati oldalán túl ügyességi, erősítő és fejlesztő játékokat is megismertet a táborozókkal.
Középiskolásoknak: július 18 - 22-ig (5 nap)
Felső tagozatosoknak: július 25 - augusztus 6-ig (2x5 nap)

Azok számára, akik komolyabban szeretnének e csodálatos sporttal foglalkozni, a tábor elvégzése után - ami egyben felzárkóztató is! - ősztől lehetőségük van folytatni azt a városi kosárlabda csapatban.

Érdeklődni és bejelentkezni a 06-70-608-7501-es telefonszámon lehet Hortobágyi Hajnalka edzőnél

Barátságos mérkőzés a Bíróság csapatával 2010. májusábanA SZABADIDŐ SZAKOSZTÁLY  tulajdonképpen már régebben működik, mint maga az Egyesület. Benkőné Szabó Márta több, mint 20 éve buzdítja, mozgatja meg a sportolni vágyó lányokat, asszonyokat. A foglalkozások eleinte gimnasztikai tornával kezdődtek, majd levezetésként kosárlabdáztak a hölgyek. Ma már főág a kosárlabda, amelyet olyan asszonyok is űznek, akik itt kezdtek el komolyabban foglalkozni ezzel a sportággal.  A mai fiataloknak bizony jó például szolgálhat, mert az átlagéletkor jóval 40 felett van, azonban egyre több fiatal csatlakozik ehhez a társasághoz. A kosárlabda leginkább az értelmiségiek sportja, mert a legintelligensebben, erőszaktól, durvaságtól mentesen, ésszel játszható sportág, ugyanakkor hosszú, kitartó, kemény munka  és szorgalom szükséges az eredményességhez. A tehetség és az adottság csak a közös munka eredményeként nyilvánulhat meg.

Minden hétfőn találkozik a társaság a sportcsarnokban és ma már néhány férfi is tagja a csapatnak, akik hajtósabbá, színesebbé teszik az edzéseket. Aki itt játszik azért játszik, mert örömét leli benne, és mert úgy érzi a mozgás szükséges az egészséges életmódhoz. Ősztől terveink között szerepel fiú kosárlabdacsapat kinevelése, a 12 -16 éves korosztályból.

Nyáron az edzéseinket az úszás is kiegészíti, persze csak hobby szinten.

Barátságos mérkőzés a Bíróság csapatával 2010. májusábanNéhányan – időnként – asztaliteniszeznek is, akiket Komoróczy Csaba fog össze, az íjászatnak hódolókkal egyaránt. Az asztalitenisz megmozgatja a testet, elmét, a szemeket, sokáig „életben tartja” a reflexeket. Az íjászathoz  az éles látáson kívül már jó karizmokra is szükség van és komoly felszerelés szükséges hozzá, de a történelmi szépségeivel is megismerkedhet a sport követője.

A lányok-asszonyok egyébként  minden sportrendezvényen jelen vannak, munkájukkal segítik az egyesület más szakosztályai, és a város által szervezett versenyeket is.  Jó néhányan közülük maguk is edzők más-más sportágban, és szívesen felkarolnak, támogatnak minden tehetséges fiatalt az óvodásoktól a középiskolásokig egyaránt.

 

 


Barátságos mérkőzés a Bíróság csapatával 2010. májusában


A szenior asztalitenisz csapat tagjai

Egyesületi videók


Warning: file_get_contents(http://gdata.youtube.com/feeds/api/playlists/PL2kGsx4MAsGU_BAEKlgVjVSbdXGBdI_1T): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/vitalita/public_html/modules/mod_playlistyoutube_jm/tmpl/default.php on line 44
20 éves egyesületünk
A 2012-ben 20 éves Vitalitás SE-ről készült film

Warning: file_get_contents(http://gdata.youtube.com/feeds/api/playlists/PL2kGsx4MAsGXJMhH1aB66dhE4lu6c6vhj): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/vitalita/public_html/modules/mod_playlistyoutube_jm/tmpl/default.php on line 44
Egyesületi videók
Legjobbjaink, sportgála, sportnapok összefoglalói

Szakosztályi videók


Warning: file_get_contents(http://gdata.youtube.com/feeds/api/playlists/PL2kGsx4MAsGW0-NSi-owZuekD9vKrk5ec): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/vitalita/public_html/modules/mod_playlistyoutube_jm/tmpl/default.php on line 44
MTB videók
eBike.hu Kupa, Palóc Cross videók

Warning: file_get_contents(http://gdata.youtube.com/feeds/api/playlists/PL2kGsx4MAsGXk-9PckhWahCk8yP7sgaaM): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/vitalita/public_html/modules/mod_playlistyoutube_jm/tmpl/default.php on line 44
Erőemelő szakosztály videói
A szakosztály által szervezett versenyek, rendezvények videói