Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Következik

Egyesületünkről

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Támogatóink

Ki olvas minket?

Oldalainkat 68 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

Látogatók
1
Cikkek
432
Cikkmegtekintések találatai
835449

Dósa Eszti száguld a győzelem felé!A hétvégén több, mint 100 indulóval került megrendezésre a hazai cyclocross sorozat a Super Cross 5. futama, a Palóc Cross E-bike.hu Kupa a Springa dombon. Az évről-évre egyre sikeresebb futamra szlovákiából is érkeztek versenyzők, akik komolyan megnehezítették a hazaiak dolgát.

Versenyzőink közül a télen is remekül tekerő - és nem mellékesen a szervezés oszlopos tagjaként tevékenykedő - Dósa Eszti szerzett aranyat, két percel megverve az ezüstérmes Trek SE-s Orosz Annát. Petrovics Patrik az U15-ös mezőnyben állhatott dobogóra, harmadikként célba érve; Czibulya Roli a fiatalok edzőjeként mutatta meg, hogy is kell ezt csinálni, a hobbi mezőnyben 6. lett; Jamrik Egon az U19-es mezőnyben 8., míg szakosztályvezetőnk, főszervezőnk Szász Viktor a master1-es mezőnyben 13., a master2-es Gombolai Laci a 17. helyen végzett. Az U23-es versenyt a magyar profi, kontinentális csapatban a Utensilnord Continental Pro Cycling Team-ben versenyző balassagyarmati Rózsa Balázs nyerte.

A versenysorozat eredményei ITT találhatók, képek, élménybeszámolók (a régebbi versenyekről is) a http://www.lebidon.net oldalain, a verseny hivatalos honlapja ITT!


A 4K Production felvételei a versenyről

Egyesületi videók

20 éves egyesületünk
A 2012-ben 20 éves Vitalitás SE-ről készült film
Egyesületi videók
Legjobbjaink, sportgála, sportnapok összefoglalói

Szakosztályi videók

MTB videók
eBike.hu Kupa, Palóc Cross videók
Erőemelő szakosztály videói
A szakosztály által szervezett versenyek, rendezvények videói