Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Következik

Adó 1%

Egyesületünkről

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Támogatóink

Ki olvas minket?

Oldalainkat 15 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

Látogatók
1
Cikkek
451
Cikkmegtekintések találatai
1071086

Az elmúlt egy hónapban versenyzőink több versenyen vállalták a megmérettetést, és sikerült több dobogós helyet is begyűjtenünk.

Május 14-én Várgesztesre utaztunk, ahol a Magyar Maraton Kupasorozat első futama került megrendezésre, a VII. Villapark Vértes Maraton. A hagyományosan jó szervezésű versenyen egy elég gyors, a versenyt megelőző esőzések ellenére is jól járható pálya fogadott. Gombolai László a 24., Ibrányi Attila pedig a 2. helyet érte el középtávon, így felállhatott a dobogóra is.

Ez a verseny megfelelő bemelegítés volt a következő maratonunkra, a Top Maraton első állomására Szilvásváradon, május utolsó vasárnapján. Gyönyörű erdő és a szezon leghosszabb pályája várt itt minket. Az idő remek volt, a pálya jól tekerhető (a hosszútávra kidőlt néhány fát nem számítva).  A több mind 1300 induló jó hangulatot adott a versenyzéshez. Kiemelkedőbb eredményeink két 7. helyezés, amelyet Ibrányi Attila ért el középtávon, illetve Wágner János rövidtávon.

Június 4-én Gombi és Attila a Vértes felé vette az irányt, a III. Hegyek Pokla Maratonra. A név hűen tükrözi a pályát, Gombi elmondása szerint "csak emelkedő volt az egész pályán." :) Ez nem okozott gondot nekik, Gombi a hosszú táv 7. helyén ért célba, Attila pedig megnyerte a középtávot.

Júniusban további versenyeken (MTB Maraton, Triatlon és Tereptriatlon) veszünk részt és indul az XCO szezon is.

Egyesületi videók

20 éves egyesületünk
A 2012-ben 20 éves Vitalitás SE-ről készült film
Egyesületi videók
Legjobbjaink, sportgála, sportnapok összefoglalói

Szakosztályi videók

MTB videók
eBike.hu Kupa, Palóc Cross videók
Erőemelő szakosztály videói
A szakosztály által szervezett versenyek, rendezvények videói