Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Következik

Adó 1%

Egyesületünkről

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Támogatóink

Ki olvas minket?

Oldalainkat 16 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

Látogatók
1
Cikkek
451
Cikkmegtekintések találatai
1053080

A nyár edzőtáborral kezdődött a Kyokushin Karate Szakosztálya számára, június 6. és 11. között Bánkon. Az eseményen több társ szakosztály magasabb öves sportolója is jelen volt. Az edzések Shihan Halász Károly öt danos mester, az IKO stílusszervezet területi vezetője irányításával folytak, melyet még vízben is tartottak. A tábor zavartalan lebonyolításában /étkeztetés,felügyelet/ a karatékák szülei kifogástalanul helyt álltak. Táborunk megrendezéséhez nyújtott nagy segítséget: Balassagyarmat önkormányzata, Tesco áruház, Bafruit Bt., Czibulya és Társa, Húsáruház Bgy. Segítségüket ezúton is megköszöni a Szakosztály vezetése. Fotók az eseményről ITT!

 

Augusztusban a nyári Nemzetközi edzőtáborban Pilismaróton 11 karatékánk adott számot tudásáról, és felkészültségéről. A kemény edzések végén sikeres övvizsgát tett:

  • Bertalan Alexandra, Zachar Krisztián           1.dan
  • Pozsonyi Gábor                                      1.kyu
  • Fábián Anita                                          2.kyu
  • Cservenák Kira, Fábián Ágnes, Kakas Lili      3.kyu
  • Szilágyi János,Siket Anna                          5.kyu
  • Chikán Boglárka                                      6.kyu
  • Bánszky Botond                                     7.kyu övfokozatra.

Fotók az eseményről ITT!

 

Szeptember 29-én rendeztrék meg a lengyelországi Lezajsk városában a „Galizia” Kupa nemzetközi Kyokushin Karate tornát. Az igen erős mezőnyben 346 sportoló mérte össze tudását. Lengyelország csapatán kívül tatamira állt Magyarország, Ukrajna, Bielorusszia, Szlovákia és Spanyolország válogatottja is. A Vitalitás szineit képviselő Zachar Krisztián 1.dan, Rigó Bertold 3.kyu III., Szilágyi János 5.kyu II., míg  Pozsonyi Gábor 1.kyu, Fábián Anita 2.kyu,Cservenák Kira 3.kyu, és Fábián Ágnes 3.kyu az 5.helyen zárta a versenyt. A nemzetek közötti versenyben Magyarország csapata a III. helyen végzett.

Fotók az eseményről ITT!

 

Muzslán rendezték meg október 13-án a 15. Szlovák bajnokság Nemzetközi Kataversenyt. A 124 szlovák, magyar, osztrák és vajdasági sportoló remek gyakorlatokkal szórakoztatta a jelenlévőket és kápráztatta el a bírókat. A Vitalitás szineiben induló Zachar Krisztián 1.dan első helyezést ért el. A dobogó 2. fokára Pozsonyi Gábor 1.kyu és Fábián Anita 2.kyu állt fel, míg a 3.helyet Cservenák Kira 3.kyu és Szilágyi János 5.kyu foglalta el. Ujhelyi Zoltán 1.kyu, és Siket Anna 5.kyu a 4. helyen zárta a versenyt. A remek eredmény sensei Vankó Sándor és sempai Kopcsányi Tamás felkészítő munkájának is köszönhető.

Fotók az eseményről ITT!

Egyesületi videók

20 éves egyesületünk
A 2012-ben 20 éves Vitalitás SE-ről készült film
Egyesületi videók
Legjobbjaink, sportgála, sportnapok összefoglalói

Szakosztályi videók

MTB videók
eBike.hu Kupa, Palóc Cross videók
Erőemelő szakosztály videói
A szakosztály által szervezett versenyek, rendezvények videói