Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Következik

Egyesületünkről

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Támogatóink

Ki olvas minket?

Oldalainkat 90 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

Látogatók
2
Cikkek
414
Cikkmegtekintések találatai
694627

Az Ipoly Erdő Zrt. Nyírjesi füvészkertjében október 20-án került megrendezésre az Első Palóc Terepíjász verseny. Az időjárás felülmúlta a várakozásainkat. Ködös, hűvös reggel, de nem kellett soká várnunk a napsugarak átszakították majd gyorsan fel is szippantották a párát, gyönyörű verőfényes idő, nagyszerű látási viszonyok fogadták a versenyzőket.

Ez a versenyforma nem igazán ismert erre felénk és emiatt sokan kíváncsian érdeklődtek a szabályok felől, szerencsére minden csapatot sikerült felkészült vezetővel útnak indítani így a verseny a megnyitó után zökkenőmentesen zajlott. Hála az Ipolyerdő ZRT-nek igazán kiváló pályát tudtunk építeni a nyírjesi füvészkertben, amellett, hogy a terep adottságait maximálisan kihasználtuk, könnyen járható, kényelmes pályán kellett mozogniuk a versenyzőknek.

 

A négy és félórás íjászat végeztével finom palócgulyást fogyaszthattak a résztvevők majd az eredmények összesítése és az emléklapok kitöltése után következett az eredményhirdetés ahol tizenhét kategóriában hirdettünk győztest.

Reményeink szerint mindenki elégedetten távozott és vitte jó hírét a palóc terepversenynek melyet jövőre is szeretnénk megrendezni. Ezzel hagyományt teremtve és a Márciusi Próba elnevezésű megmérettetéssel valamint a Hont-Nógrád-Gömör Kupa vadászversennyel sokszínű és nívós versenynaptárat tudunk felmutatni az elkövetkező években.

Köszönettel tartozunk segítőinknek az Ipolyerdő ZRT-nek a NO-VI Kerámia Kft-nek a Delta-Tech Kft-nek és a Széles&Széles Kft-nek.

Fotók: http://terep2012.vitalitasijasz.fotoalbum.hu/

Eredmények: megtekinthetők ill. letölthetők (pdf) INNEN!

Egyesületi videók

20 éves egyesületünk
A 2012-ben 20 éves Vitalitás SE-ről készült film
Egyesületi videók
Legjobbjaink, sportgála, sportnapok összefoglalói

Szakosztályi videók

MTB videók
eBike.hu Kupa, Palóc Cross videók
Erőemelő szakosztály videói
A szakosztály által szervezett versenyek, rendezvények videói