Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Következik

Adó 1%

Egyesületünkről

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Támogatóink

Ki olvas minket?

Oldalainkat 19 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

Látogatók
1
Cikkek
455
Cikkmegtekintések találatai
1103009

A Vitalitás SE tradicionális íjászai szokatlan íjásztalálkozót szerveztek március idusán a Patvarc melletti dombok között. A pusztai íjakkal felszerelt résztvevők, akik bátorságot éreztek a nagy távok leküzdésére, igen jó hangulatban tölthették el ezt a kellemes, hol ködös, hol verőfényes tavaszi napot. A legközelebbi cél 45 méterre, míg a legtávolabbi 165 méterre volt kihelyezve. A 6 célra a háromkörös verseny alatt 126 lövést kellett leadni, ami a domborzati viszonyokat is beleszámítva komoly fizikai terhelés. A technikai nehézséget azzal fokozták a rendezők, hogy minden körben más távolságról kellett a célokat leküzdeni.

Az összejövetel utolsó mozzanata egy távolodó lövészet volt, ahol 5 méteres közökkel kijelölt lővonalon, lövésenként távolodva kellett egy 90 cm-es céltáblát eltalálni, itt a legjobb íjász 65 méter (Kovács László, Vitalitás SE) távolságig jutott.

A három kör szünetében derűs beszélgetések, ismerkedés, egymás felszerelésének tanulmányozása, frissítők és zsíros kenyér pihentette a résztvevőket.

Az Ipoly Erdő Zrt. és a Patvarci Önkormányzat támogatásával lebonyolított találkozón Pintér György (Nap Párducai, Pécel) érte el a legjobb eredményt. Mindenkinek gratulálunk, aki teljesítette ezt a kihívást.

Az eredmények pdf formátumban megtekinthetők ITT! Fotók az eseményről a Fotógalériában találhatók ITT!

 

Egyesületi videók

20 éves egyesületünk
A 2012-ben 20 éves Vitalitás SE-ről készült film
Egyesületi videók
Legjobbjaink, sportgála, sportnapok összefoglalói

Szakosztályi videók

MTB videók
eBike.hu Kupa, Palóc Cross videók
Erőemelő szakosztály videói
A szakosztály által szervezett versenyek, rendezvények videói