Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Következik

Egyesületünkről

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Támogatóink

Ki olvas minket?

Oldalainkat 29 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

Látogatók
1
Cikkek
439
Cikkmegtekintések találatai
907458

Diszkoszvetésben szerzett bronzával Ódor Vivien, és edzője, Fábián Gábor.A Nógrád Megyei Hírlap így írt az eseményről:

"A közelmúltban két pályaversenyen is bizonyítottak megyénk atlétái. Nemrég rendezték meg a korcsportos Budapest-bajnokságot, és a harmincadik Honvéd Kupát is.

Az Ikarus BSE kitűnő pályáján kétnapos verseny keretében rendezték meg a korosztályos Budapest-bajnokságot, ami egyben Szuper Liga és Magyar Liga állomás is volt. Megyénket idén csak a balassagyarmati Vitalitás SE dobói képviselték. Fábián Gábor féltucat tanítványa közül a legjobb eredményt ezúttal is Ódor Vivien érte el, a tavalyi korosztályos válogatott azonban ezúttal nem fő számában, kalapácsvetésben, hanem diszkoszvetésben szerzett bronzérmet.

Kellemes idő, jó hangulat, több figyelemreméltó eredmény jellemezte az immáron harmincadik alkalommal megrendezett Honvéd Kupa nemzetközi atlétikai versenyt a fővárosi Iharos pályán. Az elmúlt évtizedekhez hasonlóan, a rendező szakosztály ebben az esztendőben is ünnepélyes körülményekkel tisztelte meg az atlétákat és nem utolsó sorban az eseményre meghívott, saját régi versenyzőit. Egy kimagasló eredmény is született a nap során, a gyermek korcsoport 60 méterén a 12 éves Illovszky Dominik (BHSE) 7,26 másodperces új korcsoportos világrekordot futott.

A nagy létszámot rajhoz állító 1500 méteres Iharos Sándor emlékversenyt biztosan nyerte az előnyét fokozatosan növelő Kazi Tamás (3:45,75 perccel), a verseny egyetlen nógrádi indulója, Egri Balázs (Salgótarjáni Atlétikai Club) a tizedik helyen ért célba.

Nógrádi eredmények.

Korosztályos Budapest-bajnokság.

Ifjúságiak. Kalapácsvetés. Lányok (4 kg, 8 induló): 5. Ódor Vivien 48,77 méter … 7. Kékes Regina 35,33. Fiúk (5 kg, 7): 7. Percze Máté 52,80. Diszkoszvetés. Lányok (1 kg, 7): 3. Ódor Vivien 30,53.

Juniorok. Kalapácsvetés. Fiúk (6 kg, 3): 3. Rigó Benedek 44,08.

Serdülők. Kalapácsvetés. Lányok (3 kg, 5): 4. Csernyik Dzseniffer 34,62. 5. Szrenka Viktóra (valamennyien Vitalitás SE) 31,65."

Honvéd Kupa. 1500 méter, férfiak (29): 10. Egri Balázs (Salgótarjáni AC) 4:05,85 perc.

 

Forrás: http://nogradsport.wordpress.com/2014/09/07/a-diszkosz-is-megy/

Egyesületi videók

20 éves egyesületünk
A 2012-ben 20 éves Vitalitás SE-ről készült film
Egyesületi videók
Legjobbjaink, sportgála, sportnapok összefoglalói

Szakosztályi videók

MTB videók
eBike.hu Kupa, Palóc Cross videók
Erőemelő szakosztály videói
A szakosztály által szervezett versenyek, rendezvények videói